Analyseprogram

Fordelen med å ha et analyseprogram for teknisk analyse er at du selv, med litt trening, kan gjøre egne aksjeanalyser. Da har du alltid oppdaterte charts og vet hva som skjer i markedet.

teknisk aksjeanalyse

Teknisk analyse

Teknisk analyse er en analysemetode som kan brukes på aksjer, indekser, råvarer og valuta. Siden den favner så bredt har dette blitt en veldig vanlig metode som brukes av tradere. Grunnideen bak teknisk analyse er at all informasjon er bakt inn i kursene, og at man derfor kan finne støtte eller motstandsnivåer, tekniske trender eller formasjoner som sier noe om fremtidig kursutvikling. Teknisk aksjeanalyse er også forholdsvis enkelt å lære seg, noe som gjør at det passer godt dersom du vil lære mer om aksjehandel for nybegynnere.

Analyseprogram

Det finnes flere ulike programmer for teknisk aksjeanalyse, og det er veldig varierende kvalitet på disse. Når man først skal velge hvilket program man skal bruke bør man se på hvilke tekniske analysemetoder det har tilgjengelig. Som et minimum bør man ha mulighet til å tegne inn støtte- og motstandsnivåer, tekniske formasjoner og trender. I tillegg bør man ha mulighet til å legge på indikatorer som RSI, MACD og ulike glidende gjennomsnitt.

Realtidskurser

Spesielt viktig er realtidskurser dersom du driver med aksjetrading. Ofte må man betale for realtidskurser, men det finnes markedsplasser som gir deg dette gratis. Uten realtidkurser for aksjer har man som regel en forsinkelse på opptil 15 minutter, og det kan gjøre at man mister mange gode tradingmuligheter. Med realtidskurser kan du derimot følge med på hva aksjene omsettes for akkurat nå. Spesielt viktig er det i forbindelse med lansering av nyheter som kan bevege aksjekursene.

eToro webtrader

Gratis analyseprogram

eToro Norway er kjent som en av verdens beste markedsplasser for CFD trading på indekser, råvarer og valuta. Du kan også trade ekte aksjer på flere av de største børsene i verden med lave kostnader. Her får du også tilgang til et gratis teknisk analyse program som du kan laste ned. Programmet for teknisk aksjeanalyse har realtidskurser på alle instrumenter du kan trade på eToro Norway. Du kan selvsagt lage tekniske analyser for alle disse.

  • Gå til www.etoro.com
  • Last ned gratis analyseprogram med realtidskurser

eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Copyright Themeglory. All rights reserved. | Powered by Themeglory