Aksjehandel

Det er mange løsninger for aksjehandel på nett. Her kan du lese om metoden som gir deg tilgang til den billigste aksjehandelen på nett og størst utvalg av aksjer.

teknisk aksjeanalyse

Aksjehandel

Internasjonale nettmeglere har lenge bare tilbudt handel i CFD, men det holder det på å bli endret på. Først ut er eToro Norge. Fordelen med dette er selvsagt at det blir mer konkurranse for norske nettmeglere og dette setter press på prisene, noe som kommer deg til gode. Med aksjehandel på nett har du mange fordeler, det er billigere enn å bruke en tradisjonell megler, i tillegg har du mulighet til å gjøre dine egne handler.

eToro Norge

eToro Norge er en av de største internasjonale nettmeglerne, og har lenge kun tilbudt handel i CFD. Nå som de har åpnet opp for handel i aksjer på nett tilbyr de nå en komplett nettmeglertjeneste og er med det en av de aller beste nettmeglerne. Som kunde på eToro Norge har du flere fordeler. Du har tilgang til billig aksjehandel på nett, du får tilgang til analyseprogram med realtidskurser gratis, og du kan fortsatt trade CFD med belåning.

Aksjer

eToro tilbyr billigste aksjehandeler på nett, og du finner et stort utvalg av aksjer som er notert på amerikanske, europeiske og asiatiske børser. Dette gir deg mulighet til å lage en godt diversifisert portefølje.

CFD

Du kan fortsatt trade CFD på eToro, også for aksjer. Dersom du bruker aksjekreditt vil du trade CFD, og det samme gjelder dersom du vil trade indekser, valuta eller råvarer. Trading av CFD er ofte langt billigere enn trading av aksjer, og derfor er CFD foretrukket av mange daytradere. En annen fordel med CFD er at du kan innta shortposisjoner uten å være avhengig av å finne en investor som er interessert i å låne ut sine aksjer for shorting.

Analyseprogram

Når du åpner konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser for aksjer, valuta, indekser og råvarer fra hele verden. Du får også tilgang til et gratis teknisk analyseprogram slik at du kan lage dine egne tekniske analyser. Du åpner din konto ved å fullføre disse stegene:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis konto og få tilgang til analyseprogram
  • Trade aksjer på nett

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Copyright Themeglory. All rights reserved. | Powered by Themeglory