Aksjehandel

Det er mange løsninger for aksjehandel på nett. Her kan du lese om metoden som gir deg tilgang til den billigste aksjehandelen på nett og størst utvalg av aksjer.

teknisk aksjeanalyse

Din kapital er i fare. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Aksjehandel

Internasjonale nettmeglere har lenge bare tilbudt handel i CFD, men det holder det på å bli endret på. Først ut er eToro. Fordelen med dette er selvsagt at det blir mer konkurranse for norske nettmeglere og dette setter press på prisene, noe som kommer deg til gode. Med aksjehandel på nett har du mange fordeler, det er billigere enn å bruke en tradisjonell megler, i tillegg har du mulighet til å gjøre dine egne handler.

eToro

eToro er en av de største internasjonale nettmeglerne, og har lenge kun tilbudt handel i CFD. Nå som de har åpnet opp for handel i aksjer på nett tilbyr de nå en komplett nettmeglertjeneste og er med det en av de aller beste nettmeglerne. Som kunde på eToro har du flere fordeler. Du har tilgang til billig aksjehandel på nett, du får tilgang til analyseprogram med realtidskurser gratis, og du kan fortsatt trade CFD med belåning.

Aksjer

eToro tilbyr billigste aksjehandeler på nett, og du finner et stort utvalg av aksjer som er notert på amerikanske, europeiske og asiatiske børser. Dette gir deg mulighet til å lage en godt diversifisert portefølje.

CFD

Du kan fortsatt trade CFD på eToro, også for aksjer. Dersom du bruker aksjekreditt vil du trade CFD, og det samme gjelder dersom du vil trade indekser, valuta eller råvarer. Trading av CFD er ofte langt billigere enn trading av aksjer, og derfor er CFD foretrukket av mange daytradere. En annen fordel med CFD er at du kan innta shortposisjoner uten å være avhengig av å finne en investor som er interessert i å låne ut sine aksjer for shorting.

Analyseprogram

Når du åpner konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser for aksjer, valuta, indekser og råvarer fra hele verden. Du får også tilgang til et gratis teknisk analyseprogram slik at du kan lage dine egne tekniske analyser. Du åpner din konto ved å fullføre disse stegene:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en konto og få tilgang til analyseprogram
  • Trade aksjer på nett

eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 51 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Copyright Themeglory. All rights reserved. | Powered by Themeglory